Wijnreis Californië

De nummer 1 website over Zinfandel wijn

Wijnreis Californië: een reis vol smaak!

De wijnstreken van Californië zijn het ontdekken waard. En of je nu een aantal dagen de tijd hebt of een paar weken. Een winery bezoeken is een must! Dat kan op verschillende manieren. Hier vind je alle informatie over de vlucht, het verblijf en je transport ter plekke.

Een wijnreis plan je zo!

All Inclusive Californie

Er zijn verschillende manieren om een wijnreis naar Californië te plannen. Er zijn all inclusives te boeken die je alle zorgen uit handen nemen. Je vlucht, de hotels en het vervoer is in een keer geregeld. Neem voor een volledig verzorgde trip een kijkje bij de volgende touroperators.

Zelf een wijnreis plannen

Het grote voordeel van zelf een wijnreis plannen ten opzichte van een all inclusive is dat je wat meer flexibiliteit hebt ten aanzien van wat je allemaal gaat doen. Welke hotels boek je? Hoe lang ga je eigenlijk? En wat zijn de beste vluchten naar Californie en weer terug?

Welke maatschappijen vliegen op Californië?

Of je nu van Schiphol naar Los Angeles of op San Francisco vliegt maakt in tijd weinig uit. Vanuit San Francisco ben je natuurlijk sneller in de gerenommeerde wijnregio’s Sonoma en Napa. Maar vanuit Los Angeles begeef je je in een ogenblik in de wijngaarden van Santa Barbara.

Vliegtickets naar Californië  zijn makkelijk te boeken. Kies je voor KLM of reis je liever met een Amerikaanse maatschappij? Lufthansa heeft op het ogenblik vaak interessante aanbiedingen. Of vlieg via London met British Airways. Vanaf Schiphol ben je ongeveer 12 uur onderweg als je rechtstreeks naar San Francisco of Los Angeles vliegt.

Op Skyscanner.nl staan de beste en voordeligste vluchten vermeld.

Hotels in Californie?

Via Booking.com zal je geheid de beste deal vinden. Natuurlijk kan je hier op prijs, locatie en niveau van comfort en luxe selecteren. Het leukst is het natuurlijk als je in de wijngaard kunt overnachten. Bijvoorbeeld bij het Hotel Embassy Suite in Napa County.

Auto huren in Californie?

Stel je voor. De hele dag cruisen door de prachtige staat Californië. Dwars door de National Parks, de glooiende wijngebieden, de bossen. Een auto huren is natuurlijk het handigst om van te voren al te doen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en je bovendien ook nog een goede deal kunt maken. Bijvoorbeeld bij Hertz of Avis.

Fly Drives Amerika